No-nonsense samenwerking met Bakker Transport en Warehousing

Home / Cases / Bakker Transport en Warehousing

Bakker Transport en Warehousing

Een modern, no-nonsense familiebedrijf met een sterk (wereldwijd) netwerk vanuit het strategisch gelegen Heerenveen. Bakker Transport & Warehousing is al bijna 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van levensmiddelenlogistiek, waarbij de beste service op het gebied van hedendaagse kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming wordt nagestreefd.  Het bedrijf denkt mee met de klant om tot de beste oplossing te komen. Door zich te blijven vernieuwen en te investeren in duurzame technieken en oplossingen, is Bakker Transport & Warehousing in staat om direct in te springen op de wensen van de klant.

De uitdaging

Als innovatief bedrijf op het gebied van warehousing en levensmiddelenlogistiek zijn goede ICT voorzieningen van groot belang, zowel op kantoor als onderweg. Door de uitbreiding van hun loodsen, ontstond bij Bakker Transport & Warehousing de behoefte aan een nieuw serverpark. Het bedrijf was daarom op zoek naar een stabiele ICT partner – met één aanspreekpunt voor alle vragen- die de groei aankon die het bedrijf voor ogen had. Daarnaast moest deze ICT partner beschikken over de juiste expertise die benodigd is op het gebied van transport en IT-oplossingen.

"Een stabiele ICT partner met de juiste expertise om ons te begeleiden bij de groei van ons bedrijf."

De oplossing

CompuSystems heeft een betrokken personeelslid beschikbaar gesteld, die Bakker Transport & Warehousing goed heeft leren kennen en daardoor tevens in staat is om ‘on demand’ mee te denken en in te spelen op de behoeftes van het bedrijf. Van de installatie van desktops tot het bieden van een telefonie-oplossing: CompuSystems heeft een totaaloplossing op maat geboden. Dankzij goed contact met de klant worden eventuele problemen snel aangepakt.

Het resultaat

CompuSystems heeft een stabiele omgeving gecreëerd met het oog op de groei van het bedrijf. Ook de kennis komt ten goede om deze groei te realiseren. Hierdoor is Bakker Transport & Warehousing klaar voor de toekomst.