Brant Visser kiest voor Cloud Telefonie

Home / Cases / Brant-visser

Brant Visser

De klant als uitgangspunt nemen is een van de belangrijkste kernwaarden  van Brant Visser in Heerenveen. Het bedrijf levert totaaloplossingen op het gebied van transport en warehousing. Het bedrijf, dat in 1892 is opgericht, ziet zichzelf als partner voor haar opdrachtgevers. Hierbij zijn betrouwbaarheid, professionaliteit en persoonlijk de sleutelwoorden. In de loop der jaren heeft Brant Visser zich gespecialiseerd in onder andere groot volume vervoer, opslag, (inter)nationale distributie en voorraadbeheer. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 mensen in dienst en meer dan 75 voertuigen op de weg.

De uitdaging

Het huidige systeem werd door de fabrikant niet meer ondersteund en zou bij uitval grote problemen hebben gegeven.
Dit hield in dat de huidige centrale met toestellen vervangen moesten worden.

Vandaar dat er samen met CompuSystems is gekeken naar een stabiele oplossing met een goede bereikbaarheid en klaar voor de toekomst.

"De begeleiding en uitrol is vlekkeloos door de enthousiaste engineers van CompuSystems geregeld"

De oplossing

Telfort Zakelijk is de uiteindelijke keuze geworden daar deze provider een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en een goede uptime wat zeker in transport een must is.
De mobiele telefonie is al jaren bij Telfort ondergebracht naar alle tevredenheid vandaar dat de keuze voor de kwaliteit ook geen issue was.
Ook heeft de vast-mobiel koppeling was een reden om voor Telfort te kiezen vanwege het grote terrein en warehouse oppervlakte was de huidige dect omgeving niet meer toereikend.Door deze koppeling zijn de warehouse medewerkers overal op het terrein goed bereikbaar zonder extra kosten.

Het resultaat

De bereikbaarheid van de afdeling Costumer Service en planning is nu zo ingericht dat men veel efficiënter is gaan werken.Bellen vanuit de moderne toestellen van Yealink kan men gemakkelijk meerdere gesprekken afhandelen en eenvoudig doormiddel van touchscreens dit toestel bedienen. >De begeleiding en uitrol is vlekkeloos door de enthousiaste engineers van CompuSystems geregeld aldus Remco de Melker van Brant Visser.We zijn in één keer zonder een downtime van het oude naar de nieuwe omgeving gemigreerd.
De gebruikers zijn enthousiast over de nieuwe toestellen en de werking ervan.Ook besparen we op onze telefoniekosten door deze keuze te hebben gemaakt, toch ook mooi meegenomen.