GeldXpert

GeldXpert op naar de cloud

Home / Cases / Geldxpert

Het bedrijf

Bent u op zoek naar hypotheek advies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiële vraag? Dan bent u bij GeldXpert aan het juiste adres. Belangrijke zaken als hypotheken en verzekeringen worden vanzelfsprekend geregeld in een persoonlijk gesprek met de experts van GeldXpert. Bij GeldXpert werken erkende hypotheekadviseurs, financieel adviseurs en verzekeringsadviseurs. Specialisten met verstand van allerlei geldzaken. Ze geven het beste financiële advies voor uw persoonlijke situatie.

De uitdaging

GeldXpert was op zoek naar een bedrijf dat hen volledig kon ontzorgen op het gebied van ICT. Daarnaast moest deze ICT partner een stabiele kennisleverancier zijn om de juiste ondersteuning te bieden en verbetering aan te brengen binnen de ICT processen van GeldXpert. Met de groei die GeldXpert voor ogen heeft, wilden ze dat het ICT platform een gehele transitie kreeg naar een nieuwe omgeving. Ze stonden voor de keuze: on-premise of een cloud oplossing. Daarnaast moest de nieuwe ICT leverancier groot genoeg zijn om de groei bij te kunnen benen en de eigen ICT afdeling van GeldXpert compleet te kunnen ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op de interne processen die noodzakelijk zijn bij het groeipad.

"CompuSystems kwam met een passende oplossing voor onze persoonlijke situatie"

De oplossing

CompuSystems heeft samen met GeldXpert het ICT landschap ingericht en verbeteringen aangebracht in de ICT processen door middel van een transitie op het gebied van software. Toen er gekozen werd voor een private cloud oplossing, was CompuSystems de partij die de cloud in een modern Tier 3 datacentrum heeft ondergebracht met een schaduw datacentrum waarmee redundantie gewaarborgd is. Deze oplossing is ook gewaarborgd met het ISO 27001 certificaat. De transitie is mogelijk gemaakt dankzij een goede samenwerking tussen de verschillende partijen.

Het resultaat

Er moest samengewerkt worden met verschillende softwareleveranciers van GeldXpert en daar kwam de kennis en ervaring met cloud migratieprojecten in de financiële dienstverlening van CompuSystems goed van pas. ‘De migratie is snel en zonder problemen verlopen’, aldus GeldXpert.