'Goed op weg' met de juiste ICT oplossingen

Home / Cases / Kooiker Groep Grou

Kooiker Groep Grou

Het belang van transport wordt door bijna iedereen onderkend en het is een feit dat zonder transport onze maatschappij tot stilstand komt. Kooiker Groep Grou is en wil een modern en no-nonsense full service logistiek dienstverlener zijn voor haar klanten. Het is de ambitie van Kooiker Groep Grou om de klant te ontzorgen door werk uit handen te nemen op het gebied van distributie, opslag en nationaal of internationaal transport. Hierbij doen zij veel op het gebied van levensmiddelenlogistiek, waarbij de beste dienstverlenging op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en productbescherming wordt nagestreefd. Om dit te kunnen realiseren denkt Kooiker Groep Grou mee met de klant mee om tot de beste oplossing te komen. Door te blijven vernieuwen en te investeren in duurzame technieken en oplossingen is Kooiker Groep Grou in staat om direct in te springen op de wensen van de klant.

De uitdaging

ICT behoort niet tot de kernactiviteiten van Kooiker Groep Grou. ICT is een niet tastbaar product en aan de buitenkant is niet te zien of het gaat werken. Het aanbod van bestaande maar ook zeker nieuwe ICT producten en diensten is groot en erg divers. Allemaal factoren die het voor Kooiker Groep Grou moeilijker maakten om de juiste beslissing te nemen. Een ander groot onderdeel van Kooiker Groep Grou is de telefonische bereikbaarheid, dit wil zeggen dat zij altijd vast en mobiel bereikbaar moeten zijn.

"Wij werken al meer dan 10 jaar samen met CompuSystems en dat bevalt ons erg goed!"

De oplossing

Om transport en logistiek goed te organiseren maakt Kooiker Groep Grou al jaren gebruik van de slimme ICT-oplossingen van CompuSystems. In de loop van de jaren is Kooiker Groep Grou ook steeds meer ICT-toepassingen gaan inzetten in de warehouses. ICT is niet alleen ondersteunend bij de processen in het warehouse, ICT levert juist ook de benodigde data, waardoor optimalisatieslagen in de gehele supply chain kunnen worden gemaakt. Met de diensten voor de vaste en mobiele telefonie zorgt CompuSystems ervoor dat Kooiker Groep Grou altijd bereikbaar is voor haar klanten.

Het resultaat

Door het leveren en beheren van de ICT-oplossingen zijn er optimalisatieslagen in de gehele supply chain toegepast. De mensen van CompuSystems denken goed mee over hoe zaken nog beter kunnen en handelen snel als de situatie daarom vraagt. Door ons te blijven vernieuwen en te investeren in duurzame technieken en oplossingen zijn we in staat om direct in te springen op de wensen van onze klanten.