Machinefabriek Rusthoven Klaar voor de toekomst met Hosted telefonie

Home / Cases / Machinefabriek Rusthoven BV

Machinefabriek Rusthoven BV

Klantgericht, flexibel, inventief, accuraat en creatief, dat zijn de sleutelwoorden van Machinefabriek Rusthoven in Groningen. Machinefabriek Rusthoven BV is opgericht in 1956 als een onderhoudsbedrijf. In de loop der jaren heeft Machinefabriek Rusthoven BV een specialistische kennis en expertise opgebouwd als bruggenbouwer. Een allround bedrijf die de klant van A tot Z kan bedienen met een eigen ontwerpafdeling, productiehal en vakbekwaam personeel die onder hoge kwaliteitsnormen het eindproduct opleveren.

De uitdaging

Door het uitfaseren van de ISDN lijnen in de nabije toekomst was het voor Machinefabriek Rusthoven van belang dat zij advies kregen over hun vaste telefonie omgeving. Hierbij werd gevraagd naar een betrouwbare koppeling met het secretariaat en het realiseren van een kostenbesparing. Als huidige telecomleverancier heeft Machinefabriek Rusthoven CompuSystems benaderd voor een alternatief als vervanging van de ISDN lijnen.

"Door de oplossing van CompuSystems is Machinefabriek Rusthoven 24x7 voor u inzetbaar."

De oplossing

CompuSystems heeft een Telfort Hosted telefonie oplossing geleverd waarbij we alle eisen en wensen van Rusthoven hebben meegenomen. Een stabiele telefonie omgeving op internet waarbij een dure investering in hardware overbodig is geworden. De vaste lasten zijn gebaseerd op het aantal gebruikers per maand die eenvoudige op- en af schaalbaar is. Met de voordelige tarieven van Telfort is de maandelijkse besparing aanzienlijk en direct merkbaar.

Het resultaat

Na een succesvolle implementatie van de hosted omgeving is machinefabriek Rusthoven klaar voor de toekomst.