Een sparringpartner voor Snoek Puur Groen

Home / Cases / Snoek Puur Groen

Snoek Puur Groen

Snoek Puur Groen is een hoveniersbedrijf dat zich laat inspireren door de slimheid en schoonheid van de natuur. Zo streeft het bedrijf naar slimme en innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat klanten maximaal kunnen genieten van het beste van de natuur. Snoek Puur Groen heeft nadrukkelijk oog voor de impact van het werk op de samenleving. Vanuit hun betrokkenheid met de natuur willen ze binnen de dienstverlening een bijdrage leveren om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom omarmt het bedrijf het circulair denken en doen, met een zeer sterke focus op hergebruik. Vanuit dit gedachtegoed willen zij samen met opdrachtgevers toewerken naar duurzaamheid en bestendigheid bij het inrichten, onderhouden en beheren van onze leefomgeving.

De uitdaging

Om je klanten op de juiste manier snel te woord te kunnen staan, is een stabiele IT omgeving van groot belang. Snoek Puur Groen stond voor de uitdaging om hiervoor een verbetering te vinden. Immers, wanneer je als bedrijf wil dat je klanten altijd het maximale kunnen halen uit je diensten, dien je ook ten alle tijden en in alle mogelijke situaties bereikbaar te zijn. Daarnaast was Snoek Puur Groen op zoek naar een sparringpartner op het gebied van innovatie en automatisering.

"Omdat iedereen recht heeft op een goede verbinding. CompuSystems biedt krachtig resultaat, voor nu én op de lange termijn.”"

De oplossing

CompuSystems heeft – vanuit vertrouwen binnen het netwerk en een sterke basis op het gebied van klantenservice – het gehele systeembeheer voor Snoek Puur Groen op zich genomen. Op deze manier biedt CompuSystems een oplossing voor de beste service; altijd een snelle schakeling en goed benaderbaar voor iedere klant. Zo worden eventuele problemen vakkundig opgelost. Daarnaast denkt Compusystems vanaf nu mee met Snoek Puur Groen over het verder verbeteren van hun vooruitstrevende dienstverlening.

Het resultaat

Snoek Puur Groen is dankzij het juiste IT landschap vanuit CompuSystems goed bereikbaar en beschikbaar voor de klant. Ongeacht de situatie kan er snel en makkelijk op ingespeeld worden. Dat biedt vertrouwen in het duurzaam onderhouden van niet alleen de leefomgeving, maar ook van de relatie tussen jou als bedrijf én je klanten.