Een oplossing op locatie bij Sprog

Home / Cases / Sprog

Het bedrijf

Sprog biedt een hoge mate van expertise op het gebied van merk- en marktanalyse, positioneren, concepting en communicatiestrategie├źn. Sprog is er voor bedrijven en ondernemers met lef, die handelen uit gevoel en een passie voor hun werk. Die vastlopen in hun huidige manier van ondernemen en vooruit willen. Sprog zoekt naar het hart van merken, diep van binnen. Dit door het blootleggen van de energie, behoeftes en drijfveren van een merk en dit in de juiste banen te leiden, zodat anderen zich erdoor gevoed voelen. Omdat een merk zonder hart bij niemand leeft.

De uitdaging

Omdat de werkdagen bij Sprog voor 98% draaien op de beschikbaarheid van data, was dit bedrijf op zoek naar een aanbieder met een hoog serviceniveau die een veilige en stabiele ICT omgeving kon bieden. Vooral met betrekking tot de keuzes op hardware gebied – voor Sprog een ondoordringbaar landschap – was er de behoefte aan een juiste partij die over de kennis beschikte om volledig te ontzorgen.

"We zijn verrast door de snelheid en toewijding van de medewerkers van CompuSystems"

De oplossing

CompuSystems heeft gezorgd voor een oplossing op locatie, door middel van een lokale server waar men de data op een veilige manier kan opslaan. Deze wordt tevens gebackupt naar een externe locatie zodat de medewerkers van Sprog overal en altijd bij hun data kunnen en ook op afstand kunnen werken. Hierbij speelt de juiste beveiliging een grote rol; dit is op orde gebracht door middel van een Firewall. Ten slotte heeft CompuSystems een telefonie-oplossing geboden.

Het resultaat

Dankzij de betrokkenheid van de medewerkers van CompuSystems kunnen eventuele calamiteiten snel en effici├źnt worden opgelost. De samenwerking heeft goede en stabiele oplossingen opgeleverd die voldoet aan alle verwachtingen.