Klaar voor de toekomst!

Nieuw serverpark voor TSF Heerenveen

Home / Cases / TSF Heerenveen

Het bedrijf

Om een truck of bedrijfswagen in optimale conditie te houden, is professionele service van het grootste belang. Als DAF Service Partner staan wij voor alle werkzaamheden op het gebied van onderhoud en reparatie voor u klaar. Ook helpen wij u graag bij het onderhoud aan en reparatie van andere merken trucks. Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat er altijd een afspraak gemaakt kan worden op een voor u passend tijdstip. Daarnaast staat onze nooddienst 24/7, 365 dagen per jaar klaar om u in voorkomende gevallen snel en adequaat weer op weg te helpen. Truck Service Friesland, voor de maximale service!

De uitdaging

Door een aantal overnames was de serveromgeving van TSF dringend aan vervanging toe. Vanwege de hoge servicegraad van TSF was het van belang de downtime zo minimaal mogelijk te houden zodat TSF aan al haar verplichtingen kon blijven voldoen.

"CompuSystems heeft met minimale downtijd ons volledig serverpark vervangen"

De oplossing

Na een grondige inventarisatie van de engineers van CompuSystems en het maken van een gedetailleerde planning, is het volledige serverpark vervangen, zijn de verbindingen geupgrade, is de wifi omgeving vervangen en is het security niveau naar een veel hogere level gebracht.

Het resultaat

Door deze serverpark migratie is TSF weer klaar voor de toekomst.