Meer functionaliteit, minder kosten

Nieuwe vast-mobiel telefonie omgeving voor van der Werff

Home / Cases / VAN DER WERFF LOGISTICS

Het bedrijf

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen wij allerhande transporten. Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden wij een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan.
Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche is Van der Werff dé aangewezen specialist voor het leveren van transportoplossingen op maat. Van der Werff biedt diverse diensten, zoals kooiaap transport, kooiaap transport, kraantransport, volumetransport, groupage afwijkende maten, warehousing & op- en overslag en exceptioneel & open transport
Ons wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al ons materiaal kan zelf lossen met onze uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.
De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Elshout, daarnaast beschikt Van der Werff Logistics over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op onze hoofdvestiging in Heerenveen beschikken we over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor ons eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.
Van der Werff Logistics wil voor de markt toonaangevend zijn op het vlak van logistieke dienstverlening, met als uitgangspunten kwaliteit en efficiency, waardoor wij een uitstekend verlengstuk zijn voor onze klanten en in staat zijn de juiste logistieke dienstverlening te bieden

De uitdaging

Het telefonie platform waar van der Werff Logistics sinds 2014 mee werkte, miste een aantal voor transport belangrijke functies. Met name bij de planning kon men niet efficiënt de oproepen afhandelen. Daarnaast werkte het systeem nog gedeeltelijk op een ISDN verbinding wat qua kosten ook niet wenselijk is. Ook wilde men de toen aangeschafte toestellen gaan hergebruiken. Men heeft ons gevraagd om als IT leverancier, de telefonie omgeving eens door te lichten. Zowel de vaste telefonie als ook de mobiele telefonie. Het systeem moest uit te breiden zijn om de groei van van der Werff Logistics niet in de weg te staan.

"We wilden meer functionaliteit tegen lagere kosten. De Vast-Mobiel integratie van CompuSystems was dus precies wat we zochten!"

De oplossing

Samen hebben we gekeken waar de struikelblokken van het systeem zaten en die in kaart gebracht. Met de Telfort Zakelijk VoIP omgeving konden we de functionaliteiten allemaal invullen. Ook de toestellen konden we hergebruiken met deze hosted oplossing. Een vast- mobiel integratie om de bereikbaarheid nog meer te verbeteren

Het resultaat

De vaste en mobiele telefonie ondergebracht bij één provider. Een stabiele oplossing geleverd in het bestaande netwerk geïntegreerd met een verbeterde audio kwaliteit. Over de efficiëntere werkwijze voor met name de planning en de flexplekken is men zeer tevreden! De bereikbaarheid is verbeterd en daarnaast is er een mooie besparing gerealiseerd.