Actueel


16 maart 2020

Onze maatregelen omtrent het Coronavirus

Het Coronavirus houdt de gemoederen erg bezig in Nederland. De situatie brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maken wij ons ook zorgen over de consequenties. Desondanks zullen we ervoor zorgen dat u de service van ons kunt verwachten die u gewend bent. WELKE MAATREGELEN HEBBEN WE GETROFFEN?We bevinden ons in een situatie die met… Lees verder »

Lees verder...

29 november 2018

CompuSystems kiest voor Huawei als storage partner

De business unit ICT Solutions (CompuSystems) van SPIE Nederland B.V. heeft Huawei gekozen als haar partner voor alle storage- en serveroplossingen. Deze keuze houdt tevens in dat de volledige datacenteromgeving van CompuSystems wordt vervangen door Huawei producten van waaruit SPIE al haar clouddiensten levert. “We hebben veel researchtijd gestoken in het zoeken naar een juiste… Lees verder »

Lees verder...

1 oktober 2018

Personeelsuitje CompuSystems en Mer ICT

Afgelopen weekend hebben SPIE CompuSystems en MER ICT B.V. een personeelsuitje gehouden in het kader van “elkaar NOG beter leren kennen”. Mer ICT te Zwolle is sinds mei 2017 ook onderdeel van de SPIE familie en vanaf volgend jaar zullen beide organisatie nog nauwer met elkaar samen gaan werken. We kunnen wel stellen dat het… Lees verder »

Lees verder...

15 september 2018

CompuSystems verhuist Ouderenpsychiatriefriesland soepeltjes

In het weekend van 15 september is de locatie in Heerenveen van Ouderenpsychiatriefriesland naar het adres Schans 10 verhuisd. CompuSystems heeft de ICT voorzieningen voor haar rekening genomen en dit is zeer soepel verlopen. Dank aan alle medewerkers voor hun enthousiaste bijdrage! Nieuwsgierig hoe het geworden is? Kom gewoon even langs! https://www.ouderenpsychiatriefriesland.nl/nieuws/actueel-nieuws/708209/locatie-heerenveen-is-verhuisd

Lees verder...

29 juni 2018

Skutsjesilen 2018

Vrijdag 29 juni 2018 hadden we weer ons (bijna) jaarlijkse Skutsjesilen evenement met enkele van onze vaste relaties. Met volop zon, 2 wedstrijdskutsjes, 26 graden en windkracht 4 kon het eigenlijk niet anders dan een prachtige dag worden. De dag werd met een goed verzorgde barbecue afgesloten op het zonovergoten mooie terras van restaurant “Oan’t… Lees verder »

Lees verder...

19 juni 2018

Engineers CompuSystems opnieuw VCA gecertificeerd

De engineers van CompuSystems komen steeds vaker in gevaarlijke omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan wifi oplossingen in grote logistieke hallen, nieuwbouwlokaties voor kantoren en ziekenhuizen, productiebedrijven en datacenters. Daarom vinden we het zeer belangrijk dat onze engineers weten hoe ze in zulke omgevingen moeten handelen en dat ze de juiste veiligheidsmiddelen hebben en ook gebruiken, zodat… Lees verder »

Lees verder...

31 maart 2018

CompuSystems neemt de Telfort MKB dienstverlening over van Teledatacom

Met trots kunnen wij melden dat CompuSystems per 1 april 2018 alle services betreffende Telfort Zakelijke internetverbindingen en mobiele- en vaste telefonie van Teledatacom heeft overgenomen. Vanaf nu zullen wij dan ook de zorg dragen voor alle mutaties en uitbreidingen van telefonie-omgevingen en het verlengen van mobiele abonnementen. Ook zijn wij vanaf nu het eerste… Lees verder »

Lees verder...

5 december 2017

In 10 stappen voorbereid op de GDPR

Welke impact heeft de General Data Protection Regulation (GDPR) of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op uw organisatie? Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy van kracht en de huidige Nederlandse wet- en regelgeving, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en Meldplicht datalekken, wordt vervangen door Europese afspraken. De… Lees verder »

Lees verder...

25 oktober 2017

Met CompuSystems de cloud in!

Afgelopen vrijdag 20 oktober was het zover. Tijdens een unieke ervaring konden de klanten van CompuSystems zelf ervaren hoe het is om piloot te zijn. Met twee Cessna vliegtuigen konden de klanten van CompuSystems de “Cloud” letterlijk beleven, waarbij wij ondanks de slechte weersvoorspelling toch hebben kunnen genieten van de zon. Op de grond stond… Lees verder »

Lees verder...

8 oktober 2017

Hackertest voor CompuSystems

Altijd weer spannend, een hackertest laten uitvoeren op je eigen cloudomgeving. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat er geen datalekken zullen ontstaan in onze eigen cloudomgeving. Daarom heeft CompuSystems een hackertest laten uitvoeren door Secure Labs. Na een spannende test van 5 dagen kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze… Lees verder »

Lees verder...

2 oktober 2017

Het is bijna zover!

Het is bijna zover, op 20 oktober neemt CompuSystems haar klanten mee in de ‘cloud’ voor een proefvlucht vanaf het vliegveld in Drachten. Naar aanleiding van het succes van vorig jaar heeft CompuSystems besloten om ook dit jaar haar klanten een ‘cloud’ ervaring aan te bieden als zij ambassadeur van CompuSystems zijn geworden. Ook dit… Lees verder »

Lees verder...

19 juli 2017

Ransomware op uw pc voorkomen

Wellicht heeft u in de media al wel gehoord over een nieuwe ransomware-aanval. Bedrijven in verschillende landen zijn hierdoor getroffen. Als ICT bedrijf doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten zo veilig mogelijk beschermd zijn tegen ongewenste virussen en e-mail. Ook u speelt hierin een belangrijke rol! Wij… Lees verder »

Lees verder...

19 juni 2017

Telfort stopt met roamingkosten EU!

Goed nieuws vanuit Telfort! Vanaf 15 juni worden er geen extra kosten meer in rekening gebracht voor bellen, sms’en en internetten in de EU (zone 1). Je maakt dan gebruik van je nationale bundel. Dit heet ‘Roam like at home’ en geldt voor alle mobiele abonnementen. Je betaald dus voor het gebruik van je telefoon… Lees verder »

Lees verder...

18 mei 2017

KPN stopt met ISDN

Onlangs heeft KPN in een brief aangekondigd haar telefonienetwerk te moderniseren. Dit heeft tot gevolg dat per 1 september 2019 alle ISDN-telefoonaansluitingen in Nederland worden vervangen door toekomstvaste alternatieven. Tot die tijd kunt u gebruik blijven maken van uw ISDN1, ISDN2 en PSTN-meervoudige aansluitingen zoals u gewend bent. Om u een toekomstvast alternatief te bieden… Lees verder »

Lees verder...

10 mei 2017

SPIE-ICT breidt ICT-tak uit met overname Mer ICT

Breda, 10 mei 2017 – SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, maakt de acquisitie bekend van Mer ICT. Mer levert integrale communicatie oplossingen; een dienstverlening die perfect aansluit bij de visie van SPIE om integrale oplossingen aan haar klanten te bieden. Waar SPIE haar klanten juist… Lees verder »

Lees verder...