CompuSystems kiest voor Huawei als storage partner

De business unit ICT Solutions (CompuSystems) van SPIE Nederland B.V. heeft Huawei gekozen als haar partner voor alle storage- en serveroplossingen. Deze keuze houdt tevens in dat de volledige datacenteromgeving van CompuSystems wordt vervangen door Huawei producten van waaruit SPIE al haar clouddiensten levert.
“We hebben veel researchtijd gestoken in het zoeken naar een juiste storagepartner die ons kan ondersteunen met hoogwaardige technologie die schaalbaar is voor zowel onze MKB klanten als onze Enterprise opdrachtgevers. Met de OceanStor lijn van Huawei, die volledig “netwerkraid” is uitgevoerd en is voorzien van supersnelle SSD schijven, zijn we weer volledig toekomstbestendig” aldus Nico Lockhorn, Business Unit Manager van SPIE ICT Solutions.

SPIE is voor ons een strategische partner voor de Europese markt” vult Priscilla van de Pol, Sales Director Huawei, graag aan. “SPIE is altijd dicht bij haar klanten gevestigd met zo’n 600 vestigingen in Europa en ziet Nederland als groeigebied voor haar ICT activiteiten. Als Huawei willen wij hier natuurlijk graag bij ondersteunen.

Bij de ondertekening van het contract waren tevens aanwezig Ed Henzel, Director Datacenter Solutions Huawei en Vincent Knol, Cloud en Security Manager SPIE ICT Solutions.