Over ons

CompuSystems is een onafhankelijk, betrokken en deskundige ICT dienstverlener voor het MKB. Het is ons doel om de ICT infrastructuren van onze klanten effectief en efficiënt te onderhouden en te optimaliseren. Dit doen we door bewezen ICT oplossingen toe te passen. Hiervoor heeft CompuSystems een groot aantal op het MKB gerichte standaard (Cloud)diensten ontwikkeld. Hiermee is voor ieder type klant of iedere vraagstelling een maatwerk-oplossing samen te stellen, opgebouwd uit beproefde bouwstenen. CompuSystems is een professionele en transparante organisatie. Ons doel is altijd een lange termijnrelatie met onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen realiseren als we niet de téchniek maar de méns centraal stellen. CompuSystems investeert daarom veel in relatiebeheer en in haar medewerkers. Onze medewerkers volgen veel opleidingen en we geven ze naast vrijheid ook veel verantwoordelijkheden. Daardoor krijgen ze de kans zich verder te ontwikkelen en tevens de kwaliteit van ons werk continu te verbeteren.

 

 

CompuSystems is onderdeel van SPIE Nederland, die op haar beurt weer een dochter is van de multinational SPIE. We hebben daardoor een sterke en stabiele financiële positie in de markt. SPIE is in meer dan 38 landen actief in de technische dienstverlening en productlevering. SPIE heeft een netwerk van ruim 600 regionale vestigingen, meer dan 6,1 miljard euro omzet en zo’n 46.000 medewerkers. De gezamenlijke ambitie van SPIE is het ontwikkelen van een betere toekomst door het aanbieden van innoverende en duurzame oplossingen.

Kwaliteit
CompuSystems heeft zichzelf hoge kwaliteitseisen opgelegd op het gebied van bedrijfsprocessen, milieu, (data) veiligheid en personeel. Zo zijn wij in het bezit van de volgende kwaliteitskeurmerken:

ISO-9001 kwaliteitskeurmerk voor bedrijfsprocessen

ISO-14001 kwaliteitskeurmerk voor duurzaam ondernemen

ISO-27001 kwaliteitskeurmerk voor data beveiliging

OHSAS-18001 kwaliteitskeurmerk voor arbeidsomstandigheden

VCA kwaliteitskeurmerk voor veilig werken

Vertrouwen

Uw data is uw kostbaarste bezit, daar zijn wij ons iedere minuut van de dag van bewust! Wij snappen daarom ook dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is van we van u kunnen krijgen. Transparante communicatie en betrokkenheid zijn daarom ook van essentieel belang!

Samenwerken

De beste oplossingen creëer je als team! Daarom zetten wij onze expertise in om uw medewerkers eenvoudig en efficiënt te laten samenwerk. Ook dit doen we weer samen: u weet alles van uw branche en uw klanten, wij weten alles van de techniek en hoe dit u kan faciliteren.

Innovatief

Problemen ombuigen naar oplossingen, dat is de kracht van innovatie. De wereld verandert razendsnel. Ook uw branche ondervindt de kracht van ICT elke dag opnieuw. Maar hoe laat je ICT voor je werken? Hoe gebruik je ICT voor betere prestaties dan de concurrenten? Antwoorden op deze vragen en andere inzichten in innovatie, vindt u bij onze experts. Verstand van ICT en zicht op de toekomst. Daar komt u verder mee.

Kennis

Expertise gericht op de toekomst. Wij bieden de noodzakelijke kennis en slagkracht om grote stappen voorwaarts te zetten. Deze kennis maken wij praktisch en inzichtelijk, zodat u zelf de beste keuze voor uw onderneming kunt maken. CompuSystems is onderdeel van multinational SPIE, die wereldwijd innovatieve en duurzame oplossingen realiseert die de dagelijkse leef- en werkomgeving verbeteren.

Onze historie

CompuSystems is in de jaren 90 ontstaan vanuit de afdeling Industriële Automatisering van het huidige bedrijf SPIE te Hoogezand. In die jaren werd de betrouwbaarheid van computernetwerken in industriële omgevingen steeds belangrijker waardoor SPIE besloot hiervoor een speciale vakgroep op te zetten. Activiteiten van deze vakgroep waren o.a. SCADA systemen en industriële LAN netwerken.

In 1999 werd besloten deze specialistische kennis niet alleen binnen de industrie in te zetten, maar ook binnen het MKB aangezien er binnen het MKB ook steeds meer vraag kwam naar professionele en goed beheerde netwerken. Hiervoor werd de handelsnaam “CompuSystems” gedeponeerd.

Door de sterke landelijke groei van CompuSystems werd in 2008 besloten van CompuSystems een aparte business unit te maken binnen de SPIE Nederland organisatie. Inmiddels is CompuSystems door diverse overnames en autonome groei uitgegroeid tot een landelijke ICT dienstverlener met vijf vestigingen en ruim 100 professionals!