Over ons

Een ondernemer binnen het MKB is als een schaap met vijf poten. Je moet van heel veel markten thuis zijn om een sterke positie binnen de branche te kunnen opeisen. Neem nu bijvoorbeeld de kennis over de rol van ICT binnen een onderneming: voor veel ondernemers een landschap waarin ze weinig houvast vinden vanuit hun eigen expertise. Daarom denken en handelen wij vanuit het MKB gedachtegoed: ieder zijn eigen expertise, maar samen vinden wij de beste oplossing. Daarbij zetten wij de ondernemer en zijn onderneming centraal bij het zoeken naar praktische en beproefde ICT- en Telecomoplossingen.CompuSystems, rotsvast in ICT.

verbinden

De wereld wordt steeds sneller en steeds kleiner door de mogelijkheden van ICT en Telecom. Er ontstaan ongekende nieuwe kansen om de relatie met uw klanten verder te verbeteren. Nog nooit waren er zoveel nieuwe mogelijkheden voor handen om een beslissende voorsprong te behalen binnen uw branche. Als u die met beide handen aangrijpt, zorgen wij voor de beste verbinding.

samen

Wat is kennis als je er niemand mee bereikt? Daarom zetten wij ons in om de expertise van onze klanten te verbinden met onze kennis van ICT en Telecom. U weet alles van uw branche en uw klanten, wij weten hoe u ze beter kunt bereiken of faciliteren. Samen zoeken we naar de beste en meest praktische oplossingen door ICT voor u te laten werken. Beter, efficiënter en meer onderscheidend. Dat is onze missie.

innovatief

De wereld verandert razendsnel. Ook uw branche ondervindt de kracht van ICT elke dag opnieuw. Maar hoe laat je ICT voor je werken? Hoe gebruik je ICT voor betere prestaties dan de concurrenten? Antwoorden op deze vragen, en andere inzichten in innovatie, vindt u bij onze experts. Verstand van ICT en zicht op de toekomst. Daar komt u verder mee.

Knowhow

Wij bieden de noodzakelijke kennis en slagkracht om grote stappen voorwaarts te zetten. Deze kennis maken wij praktisch en inzichtelijk, zodat u zelf de beste keuze voor uw onderneming kunt maken. CompuSystems is onderdeel van SPIE-Nederland, die wereldwijd met meer dan 38000 medewerkers innovatieve en duurzame oplossingen realiseert die de dagelijkse leef- en werkomgeving verbeteren.

Zo zijn wij uw houvast in de wereld van ICT

Het is onmiskenbaar: ICT verandert onze wereld. Wij geloven dat deze zekerheid uw onderneming zal helpen om antwoorden te vinden op vragen die nu nog onoplosbaar lijken. Wij leveren graag een relevante bijdrage aan deze nieuwe inzichten. Hoe? Hieronder vindt u een beknopte opsomming van onze krachten.

  • Expertise voor toekomstbestendig ICT oplossingen
  • Innovatiepower door kennis en slagkracht
  • (Inter)nationale ervaring gekoppeld aan lokale expertise
  • Ondernemende aanpak en uitvoering door specialisten
  • Teamwork, maar 1 aanspreekpunt voor de opdrachtgever